KvízPart
 
ranglista fórum kagylók levelező kedvencek kvízírás
  Eddigi játékok száma:
291 785 365
Elérhető kvízkérdések:
828 014
Online játékosok: 20
     
Újdonságok a megújult kvízparton
Kezdőlap
A kezdőlapon kvízajánlatokat találsz. A kvízeket különböző szempontok szerint válogattuk össze.
  • Legújabb kvízek. A kezdőlapon mindig kettőt ajánlunk a legújabb kvízek közül figyelmedbe. A Legújabb kvízek feliratra kattintva pedig megtalálhatod a 25 legújabb kvízünket.
  • Legjobb kvízek. Azok a legjobb kvízek, amelyek a játékosok értékelései alapján a legmagasabb pontszámmal rendelkeznek. Bármely bejelentkezett játékos értékelheti bármelyik kvízt a Játék vége oldalon, ha sikerült legalább 10000 pontot elérnie az adott játékban. A kezdőlapon mindig kettőt ajánlunk a legjobb kvízek közül figyelmedbe. A Legjobb kvízek feliratra kattintva pedig megtalálhatod a 25 legjobb kvízünket.
  • Véletlen kvízek. A kezdőlapon mindig két véletlenszerűen kiválasztott kvízt ajánlunk figyelmedbe, hátha megtetszik valamelyik.
  • Legnépszerűbb kvízek. Azok a legnépszerűbb kvízek, amelyeket a legtöbben játszanak. A legnépszerűbb kvízek listája az átlagos napi játékszámok alapján készül. A kezdőlapon mindig kettőt ajánlunk a legnépszerűbb kvízek közül figyelmedbe. A Legnépszerűbb kvízek feliratra kattintva pedig megtalálhatod a 25 legnépszerűbb kvízünket.
  • Nehéz kvízek. Azok a nehéz kvízek, amelyekben az átlagos helyes válaszok száma alacsony. A kezdőlapon mindig kettőt ajánlunk a nehéz kvízek közül figyelmedbe. A Nehéz kvízek feliratra kattintva pedig megtalálhatod a 25 legnehezebb kvízünket.
  • Könnyű kvízek. Azok a könnyű kvízek, amelyekben az átlagos helyes válaszok száma magas. A kezdőlapon mindig kettőt ajánlunk a könnyű kvízek közül figyelmedbe. A Könnyű kvízek feliratra kattintva pedig megtalálhatod a 25 legkönnyebb kvízünket.
Hogyan találhatod meg a kezdőlapot? Kattints a fejléc bal oldalán található KvízPart emblémára!
Kvízkeresés
A baloldali oszlop tetején találod a kvízkeresőt, amellyel könnyen megkeresheted bármelyik kvízünket. Elég ha beírsz a kvíz címéből, vagy leírásából egy szórészletet, vagy akár a szerzőjének neve is elég.
Kvízkategóriák
A kvízeket témájuk szerint kategóriákba soroltuk. A Kvízkategóriákat a bal oldali oszlopban találhatod meg. Jelenleg 12 főkategória van. A kvízkategória nevére kattintva alkategóriákat találsz, amelyekben a kvízek vannak.
A nap játékosa, a hét játékosa, a hónap játékosa
Ezeken az oldalakon követheted nyomon, hogy mikor, ki volt a nap, a hét vagy a hónap játékosa.
Kedvencek
A kedvenceidet bármikor elérheted egy kattintással, a fejlécen található Kedvencek gombra kattintva. Kedvencnek választhatod azokat a kvízeket, amelyekkel gyakran játszol, vagy azokat a kvízkategóriákat, amelyek kvízeivel a leginkább szeretsz játszani, hogy egyszerűbben és gyorsabban elérd őket. Felveheted kedvenceid közé az ismerőseidet és barátaidat, akikkel gyakran levelezel a KvízParton. De kedvenced lehet akár egy fórumtopik is! A Kedvencek oldalon azt is megtudhatod, hogy téged ki vett fel a barátai közé. Természetesen bármikor átrendezheted a kedvenceidet: törölheted a már nem aktuálisokat. illetve újakat vehetsz fel.
Személyes linkek
Bejelentkezés után a jobb oldali oszlop tetején találhatod saját, személyre szóló linkjeidet. Itt láthatod, hogy hány pontod van az Abszolút listán, hogy hány kagylód van, vagy hogy hány üzeneted van. A Statisztikáim linkre kattintva találhatod a játékstatisztikáidat. (Itt is van néhány újdonság.) A Kérdéseim oldalon láthatod az eddig általad írt kvízkérdéseket. Az Adatmódosítás linkre kattintva bármikor megváltoztathatod az adataidat, amelyek a regisztrációs adatbázisban szerepelnek. Itt tudod módosítani a bemutatkozásod, vagy a magadról feltöltött képet is.
Kilépő oldal
A személyes linkek alatt találhatod a kilépés gombot. Mindig kattints erre a gombra mielőtt elmész a KvízPartról. A gombra kattintva megszüntetjük az aktuális bejelentkezésed és egy új oldalon megmutatjuk neked, hogy mi változott a legutóbbi bejelentkezésed óta az Abszolút listán lévő pontjaid vagy a kagylód tekintetében.
Ajánlott képernyőméret
Az oldalainkat 1024x768-as felbontáshoz optimalizáltuk. Ezt a méretet már évekkel ezelőtt tudták a monitorok és a VGA-kártyák. Ha te ennél kisebb felbontást használsz és oldalaink nem férnek el a képernyődön, akkor állítsd át a képenyőd beállításait
 
Van még sok más újdonságunk is. Ezeket fedezd fel önállóan!
Jó szórakozást!

 

 
 
    BELÉPÉS  
Regisztráció Elfelejtett jelszó

AJÁNLAT

    PARTI ZÓNA  
Nagykvízek
Gyorskvízek
PicClick
ORIGO játékok
    NAGYKVÍZEK  
Általános Általános
Magyarország Magyarország
Nagyvilág Nagyvilág
Sport Sport
Tanulás Tanulás
Technika Technika
Történelem Történelem
Irodalom Irodalom
Művészet Művészet
Nyelv Nyelv
Szabadidő Szabadidő
Társadalom Társadalom
Természet Természet
Zene Zene
    KVÍZKERESÉS  
Nagykvíz Gyorskvíz

AJÁNLAT

     
AJÁNLAT
Főoldal | Játékszabály | FAQ | Adatvédelem | Jogok | Írj nekünk! | Médiaajánlat
Copyright © 2001-2020. New Wave Media Group Zrt. All Rights Reserved - Minden jog fenntartva