KvízPart
 
ranglista fórum kagylók levelező kedvencek kvízírás
  Eddigi játékok száma:
285 504 134
Elérhető kvízkérdések:
830 548
Online játékosok: 23
     


"KvízPart Online" - Használat és jogok

A weboldalon megjelentetett információknak, a játékok adattartalmának teljes hitelessége és pontossága érdekében a működtető mindent tőle telhetőt elkövet, és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, ám az adatforrások nagy számából adódóan a tartalom valódiságáért és pontosságáért semmilyen felelősséget nem vállal.

A KvízPart Online egy internetes szolgáltatás, amely szórakoztatással, tartalomszolgáltatással, kommunikációs, hirdetési és kereskedelmi tevékenységgel foglalkozik. Szolgáltatásainak túlnyomó többsége ingyenes, de az ingyenesen elérhető oldalak egy részének használatához Önnek regisztrálnia kell magát. Bizonyos szolgáltatások, mint pl. a reklámszolgáltatás fizetősek.

A KvízPart Online weboldalai használatának megkezdése csak az alább olvasható feltételek elfogadása után lehetséges. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a dokumentumot, mielőtt használni kezdené a weboldalakat. A használat megkezdése azt jelenti, hogy Ön elfogadta az alábbi feltételeket. Amennyiben nem kötelezi magát a feltételek elfogadására, a KvízPart Online weboldalainak használatára nem jogosult!

Jelen használati feltételeket a működtető bármikor módosíthatja, és azok a módosított dokumentum megjelenésével egyidőben érvénybe lépnek. Jelen használati feltételek elfogadásával és a KvízPart Online weboldalainak használatával a használó automatikusan kötelezettséget vállal arra is, hogy jelen használati feltételeket időszakonként átnézi, és az esetleges módosítások elfogadását megfontolja.

1. Szerzői jog
A weboldalak teljes tartalmára vonatkozóan a szerzői jog kizárólagos tulajdonosa a Kvízpart Online. A weboldalakról bármiféle letöltés vagy nyomtatás kizárólag csak saját, személyes célra történhet, semmiféle kereskedelmi, továbbértékesítési céllal eszközölt letöltés vagy nyomtatás nem megengedett. A weboldalak bármely tartalmának újrafelhasználása - akár ingyenes, akár fizetős szolgáltatásként -, vagy bármely anyag másolása, átrendezése és publikálása a KvízPart Online előzetes, írásos engedélyéhez kötött. A felhasználók által a kvizpart.hu oldalon közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai a szövegek elküldését követően a KvízPart Online-ra szállnak. A letöltött anyagban tilos megváltoztatni, vagy arról letörölni bármely márkát, védjegyet vagy tulajdonosi nevet. Aki bármely anyagot legálisan felhasznál, közöl a KvízPart weboldalairól, az a továbbiakban a Kvízpart Online számára garantál egy nem kizárólagos, de térítésmentes engedélyt lemásolni, nyilvánosan felhasználni és bemutatni ezen információkat. Ezenfelül bármilyen visszajelzést rögzít a KvízPartról megjelentetett anyagával kapcsolatban, legyen az új információ, adatok, véleménynyilvánítás, javaslatok stb, ezeket nem titkosíthatja. Továbbá a KvízPart Online jogosan felhasználhatja a másik fél nevét mindenféle vonatkozó sajtóanyagban és hirdetésben.

2. Működési elvek
A KvízPart Online használatának feltétele, hogy a használó beleegyezik a jelen használati feltételek teljes körű elfogadásába. Az itt közöltek az irányadó szabályok a weboldalak használatára és az azokkal kapcsolatos egyéb tevékenységek lehetőségeire nézve. A KvízPart Online-nak jogában áll ezeket a szabályokat időröl-időre módosítani, ha ezt szükségesnek tartja. Továbbá a KvízPart Online-nak jogában áll megtiltani bármely olyan anyag vagy hír közlését, amely szerinte ellentétes a működési elveivel.

3. Megkötések
A KvízPart Online nem vállal felelősséget a weboldalain kívülálló cégek által megjelentetett hirdetések tartalmának valódiságáért. A hirdetők és szponzorok a felelősek az általuk megjelentetett információk hitelességéért és jogi megfeleléséért. A KvízPart Online nem vállal felelősséget a szolgáltatás folyamatosságáért, az esetleges megszakításokból eredő károkért. Semmilyen esetben nem lehet a KvízPart Online felelős a felhasználót érő bármely kárért, veszteségért amelyek esetlegesen vagy közvetetten, akár tudatosan, akár nem, a weboldalak használata során adódhatnak, illetve olyan kiadások vonatkozásában, amelyek a használatból vagy a használat folyamán keletkeznek. A weboldalakon megjelenő információk tartalmazhatnak technikai vagy hitelességi, esetleg gépelési hibákat. A weboldalakon lévő információk javítása időszakosan történik. KvízPart Online-nak jogában áll bármikor végrehajtani a weboldalon a fejlesztéseket, illetve a javításokat. Az itt olvasható megkötés, illetve ennek bármely része automatikusan vonatkozik minden, a weboldalakon megjelenő fejlesztésre, illetve javításra. A felhasználó saját felelőssége a weboldalakon megjelenő információk vagy szolgáltatások pontosságának, teljességének vagy hasznosságának a megítélése. A KvízPart Online - bár e tekintetben mindent elkövet, - nem tudja garantálni a weboldalak teljes zavartalan működését, hibátlanságát vagy a hiányosságok kijavítását.

Ha ön elégedetlen a KvízPart Online használatával kapcsolatos bármely feltétellel, szabállyal, az egyetlen jogorvoslat a KvízPart weboldalai használatának abbahagyása.

4. A weboldalakon található linkek
A weboldalakon található linkek egy részével különféle külső weboldalakat lehet elérni. A KvízPart Online nem vállal felelősséget az így elérhető weboldalak tartalmáért, elérhetőségéért, mivel ezek a weboldalak nem tartoznak a KvízPart Online ellenőrzése alá.

A KvízPart Online weboldalai használatával kapcsolatos összes már említett és még alább említésre váró feltétel a weboldalak bármely interaktív területén (fórum, chat, üzenőtábla) is elérhető, azokra is teljes körűen vonatkozik. A fórum részletes működési szabályzata itt érhető el..
Annak érdekében, hogy a weboldalak tartalma és a szolgáltatások jellege informatív és értékes legyen, amely kielégíti a használók igényeit, és hogy ki lehessen védeni a káros, sértő vagy hamis információk, illetve közlések, nyilatkozatok megjelenését a weboldalainkon, a következő szabályok betartása szükségszerű:

A weboldal használatakor nem lehet:

  • 1. üzenetet küldeni névtelenül vagy álnéven;
  • 2. bármilyen jogsértő, fenyegető, gyalázkodó, trágár, pornográf vagy bármely módon nem kívánatos információt küldeni. A KvízPart Online célja nem az, hogy eltérítsen bárkit attól a szándékától, hogy vitás kérdésekben kifejezésre juttassa a véleményét, amely lehet népszerűtlen vélemény vagy szemlélet. De a KvízPart Online fenntartja a jogot, hogy cselekedjen, amikor weboldalait olyan nyilatkozatok elterjesztésére használják, amely nagymértékben támadó, sértő vagy káros jellegű.
  • 3. bármely személyre vonatkozó magánügy feltárását tartalmazó üzeneteket küldeni;
  • 4. semmiféle vírust tartalmazó file-t vagy programot, illetve bármely más ártalmas anyagot küldeni;
  • 5. semmilyen üzenetet, adatot vagy programot küldeni, amely sérti a szerzői jogokat, beleértve jogtalanul másolt szöveget, programokat, üzleti titkokat stb, és semmilyen érvényben lévő védjegyet vagy vállalati logot;
  • 6. semmilyen módon gátolni a weboldalak használatát;
  • 7. segélyek adására vonatkozó kéréseket küldeni, petíciókhoz aláírást gyűjteni, és piramis játékhoz beszervezni a weboldalakon keresztül,
  • 8. semmilyen nyereségorientált vállalkozást, terméket, illetve szolgáltatást reklámozni, beleértve a nyereségérdekelt, bevételorientált weblapokat is. A nem nyereségérdekelt kezdeményezeskre ez nem vonatkozik.

Ezen szabályok be nem tartása a felhasználó kitiltását vonja maga után.
A weboldal minden szolgáltatása az üzemeltetők tulajdona, a szolgáltatások használatától, a játékban való részvételtől az üzemeltetők bárkit, akár indoklás nélkül is eltilthatnak, ha azt a weboldal üzemeltetésének érdekei így kívánják.

 
    BELÉPÉS  
Regisztráció Elfelejtett jelszó

AJÁNLAT

    PARTI ZÓNA  
Nagykvízek
Gyorskvízek
PicClick
ORIGO játékok
    NAGYKVÍZEK  
Általános Általános
Magyarország Magyarország
Nagyvilág Nagyvilág
Sport Sport
Tanulás Tanulás
Technika Technika
Történelem Történelem
Irodalom Irodalom
Művészet Művészet
Nyelv Nyelv
Szabadidő Szabadidő
Társadalom Társadalom
Természet Természet
Zene Zene
    KVÍZKERESÉS  
Nagykvíz Gyorskvíz

AJÁNLAT

     
AJÁNLAT
Főoldal | Játékszabály | FAQ | Adatvédelem | Jogok | Írj nekünk! | Médiaajánlat
Copyright © 2001-2018. New Wave Media Group Zrt. All Rights Reserved - Minden jog fenntartva