KvízPart
 
ranglista fórum kagylók levelező kedvencek kvízírás
  Eddigi játékok száma:
285 504 134
Elérhető kvízkérdések:
830 548
Online játékosok: 23
     


Adatvédelem

Adatvédelmi és adatkezelési elveink kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

A Kvízpart Online számára magától értetődő, hogy felhasználói adatvédelmét biztosítsa. A regisztráció során, de attól eltekintve is időnként bizonyos adatok pl. név, e-mail cím, cím stb. feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy felhasználóinkkal kommunikálni tudjunk, biztosítsuk az interaktivitás lehetőségét, és felhasználóink elvárásainak folyamatosan megfelelhessünk. Ezen esetekben ismertetjük Önnel, hogy miért van szükség a kért információkra, és kizárólag az előre meghatározott célra használjuk fel azt.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:
1. A tulajdonosa által nem szándékosan közölt egyéni adatot nem őrizzük meg, és nem adjuk tovább.
2. A KvízPart Online számára tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt tulajdonosa a rendelkezésünkre bocsátotta. Az adatokat más célra történő felhasználás céljából senkinek, semmikor nem adjuk tovább.
3. Felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
A KvízPart Online az általa őrzött magántermészetű adatokat a tőle elvárható gondossággal és módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelen kezekbe kerüljenek. Gondoskodik az adatok biztonságáról, és megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását.
A KvízPart.hu oldalain tett látogatások alkalmával automatikusan generálódik bizonyos információ, ám ezen adatokat kizárólag arra használjuk, hogy a webhely forgalmát figyelemmel kísérjük, valamint újabb szolgáltatásaink fejlesztésénél figyelembe vegyük, ezután megsemmisítjük azokat.

A KvízPart.hu tartalmaz linkeket más oldalakra is. A KvízPart Online azonban nem felelős ezen internetoldalak adatkezelési eljárásmódjáért, illetve tartalmáért.

 
    BELÉPÉS  
Regisztráció Elfelejtett jelszó

AJÁNLAT

    PARTI ZÓNA  
Nagykvízek
Gyorskvízek
PicClick
ORIGO játékok
    NAGYKVÍZEK  
Általános Általános
Magyarország Magyarország
Nagyvilág Nagyvilág
Sport Sport
Tanulás Tanulás
Technika Technika
Történelem Történelem
Irodalom Irodalom
Művészet Művészet
Nyelv Nyelv
Szabadidő Szabadidő
Társadalom Társadalom
Természet Természet
Zene Zene
    KVÍZKERESÉS  
Nagykvíz Gyorskvíz

AJÁNLAT

     
AJÁNLAT
Főoldal | Játékszabály | FAQ | Adatvédelem | Jogok | Írj nekünk! | Médiaajánlat
Copyright © 2001-2018. New Wave Media Group Zrt. All Rights Reserved - Minden jog fenntartva